Vi har bytt jobb

Vem har fått ett nytt jobb inom hr? Vilka titlar är aktuella inom people-området? Här publicerar vi nyheter om personer inom hr-området som fått nya jobb, befordrats eller fått utmärkelser och stipendier. Tipsa oss gärna om dig själv eller en kollega i branschen! Skriv till [email protected] och bifoga helst en bild på personen/personerna och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera materialet som även kan komma att publiceras i vår tryckta upplaga.

2021-06-21
Patrik Remann.

Patrik Remann får nytt chefsjobb

Patrik Remann lämnar i mitten av augusti Watma Education för att bli chef för Kompetensförsörjningsenheten inom Gävle kommun. Patrik Remann har tidigare arbetat bland annat på Linköpings kommun. Han är en välkänd profil inom rekrytering och utsågs för en tid sedan till en av världens 250 mest inflytelserika personer inom HR.

Läs även artikeln om den forksningssammanställning som Patrik Remann gjort tillsammans med Angelika Nordin om tester inom rekrytering, här: https://www.personalledarskap.se/nyheter/uppdaterad-ny-forskningssammanstallning-rensar-i-testdjungeln/35757.pl
2021-06-16

Hon är ny tf HR-direktör i Tyresö kommun

Madeleine Fälleskog har nytt konsultuppdrag som tillförordnad HR-direktör i Tyresö kommun. Hon har en bakgrund som konsult inom ledarskap, förändrings- och processledning och har tidigare varit HR Manager på Nyköpings kommun bland annat.
2021-06-16

Hon är ny rekryteringsspecialist på Rahmqvist Group

Linnea Olsson är ny rekryteringsspecialist på Rahmqvist Group. Hon har tidigare arbetat med rekrytering på Bravura Sverige och som teamchef på Tre.
2021-06-16
Kim Swing.

Ny hr-chef på Proffsmagasinet

Kim Swing är ny hr-chef på Proffsmagasinet, en e-handel som ägs av Ahlsell Sverige där Kim Swing tidigare arbetade som HR Business Partner.
2021-06-08
Rana Barghouth.

Hon är ny rekryteringsansvarig på Jobbentrén

Rana Barghouth är ny rekryteringsansvarig på Jobbentrén. Hon har tidigare varit affärsansvarig på 280 Talent Group och som projektledare på Talentia. Dessförinnan arbetade Rana Barghouth som rekryteringsspecialist och HR Business Partner på telekommunikationsföretaget MTN i Syrien.
2021-06-08

Hon är ny hr-direktör på Domarnämnden

Anna Savic tar en paus från sitt arbete på Domstolsverket för ett uppdrag som hr-direktör för Domarnämnden. Hon har tidigare arbetat inom hr på Jönköping University, i Stockholms Stad och Göteborgs Stad.
2021-06-08
Hanna Hedberg.

Hon lämnar byrån för att bli ledar- och teamcoach

Hanna Hedberg lämnar rollen som Chief Operating Officer på Coreworkers för att stötta ledare, team och organisationer som coach och konsult.
2021-06-02
Rebecca Moberg.

Årets ledare 2020

Rebecca Moberg är utsedd till Året ledare 2020 vid Recruitment Awards.

Sedan hösten 2015 driver hon tillsammans med kollegerna Empleo Bemanning och rekrytering i Växjö, Ljungby, Vetlanda och Värnamo.

Motiveringen lyder: Rebecca Moberg har arbetat med bemanning sedan hon var 21 år. Hon har ett innovativt och coachande förhållningssätt och har fångat upp ensamkommande, asylsökande, seniorer och studenter till sin verksamhet och stöttar sina konsulter med både bostad och trygghet utöver sin roll som arbetsgivare. Hon är en attraktiv arbetsgivare och får in cirka 50 kandidat-cv:n per dag. Under endast 5 år har hon och företaget lyckats nå en omsättning över 100 miljoner kronor.
2021-06-02
Klara Eidhagen.

Årets rekryterare 2020

Klara Eidhagen är utsedd till Årets rekryterare 2020 vid Recruitment Awards.

Hon arbetar som rekryteringskonsult och affärsansvarig på The Place sedan 2010.

Motiveringen lyder: Klara Eidhagen sätter relationerna främst både i kund och kandidatled. Oavsett vem kunden är eller var kandidaterna befinner sig i rekryteringsprocessen finns kontakten och relationen alltid nära tillhands. Med 100 procent nöjda kunder under 2020 och på frågan om hur kandidat upplevt rekryteraren kammade Klara hem 10 av 10 hos 43 svarande kandidater!
2021-06-02
Natalie Bailey.

AFRYs nya Head of Compensation and Benefits

Natalie Bailey blir ny Head of Compensation and Benefits på AFRY i höst. Hon är idag Global Director Compensation and Benefits på BillerudKorsnäs och har dessförinnan arbetat bland annat på Arla och Unilever.
2021-05-11
Sofia Lindblad.

Ny Sustainability Coordinator på Stadium

Sofia Lindblad är ny Sustainability Coordinator på Stadium där hon ska vara med och växla upp Stadiums arbete för integrerad hållbarhet i organisationen. Tidigare arbetade Sofia Lindblad på HTC/Husqvarna.
2021-05-05
Gabriella Jonsson.

Hon ska leda sektionen rekrytering och bemanning inom Polismyndigheten

Gabriella Jonsson ska leda sektionen rekrytering och bemanning inom Polismyndigheten. Hon kommer närmast från rollen som chef för HR Support på Polismyndigheten.
2021-05-05
Katarina Starendal.

Hon startar egen hr-konsultverksamhet

Katarina Starendal startar egen konsultverksamhet inom hr från och med augusti, Hon har tidigare arbetat som senior hr business partner på Iver Sverige och hr manager på McKinsey & Company och Veryday.
2021-05-05
Kati Barklund.

Hon är ny styrelseordförande för IFMA Sweden

Kati Barklund har utnämnts till styrelseordförande för IFMA Sweden, ett internationellt nätverk inom Facility Management. Kati Barklund är Senior Manager Workplace Strategy på Tenant & Partner.
2021-05-05
Hanna Kraft.

Hon är ny Talent Management Partner på Doctrin

Hanna Kraft är ny Talent Management Partner på Doctrin som digitaliserar patientresan. Hon kommer senast från The North Alliance där hon arbetat som People and Process Manager och Talent and Employer Brand Manager.
2021-05-05
Mikaela Borneson.

Hon är ny rekryteringsspecialist på Traton Group

Mikaela Borneson är ny rekryteringsspecialist på Traton Group. Hon kommer senast från Scania Group där hon arbetat med bland annat hr och rekrytering de senaste 12 åren.
2021-05-05
Fabian Åhlin.

Han är ny HR Manager på Vaimo

Fabian Åhlin lämnar Billerud Korsenäs där han varit Senior Talent Aqcuisition Partner för att börja på e-handelsföretaget Vaimo som HR Manager.
2021-04-26
Maria Tremura.

Hon är Circle K nya hr-direktör.

Maria Tremura är ny hr-direktör på Circle K. Hon kommer senast från Kicks där hon var Chief Human Resourse Officer. Dessförinnan har hon varit Chief Human Resources Manager på Synoptik och innan dess hade hon flera olika roller på Xerox Sverige, senast som Human Resource Manager. Maria Tremura tar även plats i Circle K:s ledningsgrupp.
2021-04-20
Johanna Wallgren.

Hon är ny HR Business Partner Nordics på Unibail-Rodamco-Westfield

Johanna Wallgren är ny HR Business Partner Nordics på Unibail-Rodamco-Westfield (URW), hon kommer senast från Ellevio där hon var HR Business Partner. Tidigare har hon jobbat som HR Diversity & Inclusion Lead på Hewlett Packard Enterprise samt internationellt som rekryteringsspecialist.
2021-04-20

Ny Human Resources Consultant på Netwrk

Michaela Frösing är ny Human Resources Consultant på Netwrk. Hon kommer senast från Wesslau Söderqvist Advokatbyrå där hon var hr-generalist. Tidigare har hon jobbat som HR, Employee Relations Manager på Coronation och projektkoordinator på Utbildningsförvaltningen Stockholms Stad.

Sida 1 2 3 4 5  ...